MiaMily Hipster: trendy en comfortable baby-draagzak

MiaMily Hipster: trendy en comfortable baby-draagzak

Babydraagzakken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, maar de MiaMily Hipster doet het anders aldus de maakster. Deze draagzak is multifunctioneel en optimaal voor zowel moeder (of vader) en de baby waarbij vooral de rug ondersteund wordt om klachten te voorkomen.

MiaMilyHipsterDoor het design van de MiaMily Hipster wordt het gewicht van de baby evenredig verdeeld waardoor er minder druk op de heupen komt en dus ook de rugklachten minder snel zullen opdoemen.

Bij de Hipster worden verschillende banden en accessoires geleverd zodat deze bijvoorbeeld op de schouders, of op de heupen gedragen kan worden. Daarnaast is er ook nog eens een extra vakje om bijvoorbeeld je smartphone in op te bergen, ze denken ook aan alles…

MiaMilyHipster4 MiaMilyHipster3 MiaMilyHipster2

 

De MiaMily Hipster is te vinden op Kickstarter en het gestelde doel is inmiddels gehaald. Voor $ 100 schaf je de basus MiaMily aan.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo