Jumbo foodapp virtueel door supermarkt lopen

Jumbo foodapp virtueel door supermarkt lopen

Jumbo Foodmarkt, een XL filiaal van de bekende supermarktketen in Breda, heeft deze week een app gelanceerd waarmee klanten 24 uur per dag virtueel door de supermarkt kunnen lopen. Dankzij de 360 graden foto’s kun je daadwerkelijk ín het grote Jumbo filiaal in Breda rondlopen. Maar er zijn ook recepten, video’s en een plattegrond te vinden in de zeer handige app.

Met deze nieuwe app kunnen klanten dankzij 360-gradenfoto’s digitaal door de winkel lopen, en alle keukens van Jumbo Foodmarkt – Aziatisch, Hollands, Italiaans en Sushi – online ontdekken. De foto’s bevatten links die toegang geven tot recepten, tips, adviezen en acties. Iedere keuken heeft een eigen pagina met handige stap-voor-staprecepten, en zelfs kookvideo’s met professionele koks. Ook tijdens het boodschappen doen biedt de app uitkomst. Via de plattegrond zijn alle afdelingen te bezoeken. Ook kunnen klanten in één oogopslag zien welke producten hier extra goedkoop zijn. In de toekomst zal de app nog verder worden uitgebreid.

De Jumbo Foodmarkt app voor iPhone en Android toestellen is gratis te downloaden viawww.jumbofoodmarkt.nl/app.

Jumbo Foodmarkt is een nieuw supermarktconcept van Jumbo Supermarkten waarmee boodschappen doen een enorme belevenis is geworden. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Jumbo Foodmarkt biedt op 6.000 m² vloeroppervlakte het grootste food assortiment van Nederland.

Bovendien worden er tal van nationale en internationale gerechten ter plaatse bereid door koks en vakspecialisten. Klanten kunnen deze vers bereide gerechten meenemen of ter plekke opeten. De winkel opende op 27 maart van dit jaar haar deuren.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo