Met deze Stiga tafeltennistafel hoor je het balletje zeer zeker niet meer

Met deze Stiga tafeltennistafel hoor je het balletje zeer zeker niet meer

Stiga is in de tafeltenniswereld een heel bekend- en topmerk leverancier van diverse tafeltennisartikelen. Misschien een beetje vreemd, maar ze hebben een tafel ontworpen die voorzien is van een geluidsysteem van liefst 2800 Watt, blaast je balletje compleet weg!

 

De Stiga tafeltennistafel, officieel de “Stiga Studio Ping Pong Table” is helaas alleen maar geschikt voor mensen die echt goed in de slappe was zitten en die ook nog eens graag een potje willen pingpongen. De tafel ziet er heel strak uit, je kunt er echt op tafeltennissen, maar hij is tevens uitgerust met een enorm vet 2.800 Watt Bluetooth geluidsysteem, met ingebouwd ook nog eens twee enorm dikke subwoofers.

LED’s

De ingebouwde LED’s, die continue van kleur veranderen, maken het natuurlijk helemaal af. Wil je deze tafel in huis halen, trek je beurs maar, want hij kost liefst € 15.000! Maar dan kun je ook meteen een heel chill feest geven voor al je vrienden in combinatie met een stevig potje tafeltennis!

stiga tafeltennistafel 3
stiga tafeltennistafelstiga tafeltennistafel 2

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo