Met de Totem splits je jouw afval geheel conform de hedendaagse filosofie

Met de Totem splits je jouw afval geheel conform de hedendaagse filosofie

Die vaak enorm stinkende prullenbak in je keuken, zeker in de zomer, kan eindelijk tot de verleden tijd behoren. Ook hier hebben een aantal slimmeriken over nagedacht en een nieuw ontwerp bedacht anno 2015 en bijna 2016.

Een intelligent ontworpen prullenbak, dusdanig dat je heel makkelijk restafval en gft kunt scheiden, maar ook je blik, papier en glas. Alles in één dus, klinkt erg praktisch.

Koolstoffilter

Maar het ziet er ook nog eens hartstikke mooi uit en hij is tevens voorzien van een koolstoffilter, die in de deksel gemonteerd is. Deze zorgt ervoor dat alle vieze geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. De naam van dit innovatieve product: de Totem van Joseph Joseph. Niet alleen erg mooi om te zien maar lijkt ook zeer zeker een echt hebbedingetje.

Hij is van RVS dat, zeker niet onbelangrijk, vingerafdrukbestendig is, hoe mooi kan het zijn! Verder is de Totem voorzien van wieltjes aan de onderkant, zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Heb je interesse, zul je wel rond de € 230 uit je beurs moeten trekken voor deze moderne prullenbak. Maar je draagt op deze manier zeker wel iets bij aan de verbetering van het hedendaagse milieu.

https://youtu.be/bxQhXIiEYoQ

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo