Met de Port Solar Charger is een stopcontact niet meer nodig

Het probleem zal wederom bekend voorkomen, je smartphone willen opladen, maar geen stopcontact handig bij de hand.

De Port Solar Charger lost dit helemaal op. Hij vervangt je stopcontact doordat je hem aan elk raam kunt bevestigen. Met behulp van zonlicht wordt hij continue opgeladen. De stroom kan worden gebruikt voor het opladen van allerlei toestellen.

PVC zuignap

Met een krachtige PVC zuignap bevestig je hem aan ieder willekeurig raam. De Port Solar Charger vangt zonlicht op en slaat deze energie op in een 1000 mAh oplaadbare lithium batterij. De lader is van een zakformaat en heel licht, dus makkelijk overal mee heen te nemen. Het verbindt telefoons, tablets, camera’s en andere apparaten via de aanwezige USB-poort. Ongeveer 20 uur zonlicht heeft de lithium batterij nodig om volledig opgeladen te zijn. De Port Solar Charger wordt geleverd in verschillende kleuren en heeft ook LED indicatoren om gebruikers te laten weten hoeveel stroom hij nog heeft. Interesse? Kijk dan hier.

Port Solar Charger Port Solar Charger

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer