Met de Main Drain eindelijk overal staand plassen voor de man

Met de Main Drain eindelijk overal staand plassen voor de man

Veel mannen onder ons willen weliswaar graag staand plassen, maar om al dat gespetter te voorkomen (en klachten van hun vrouw) gaan ze toch maar vaak zitten op de toiletpot bij een kleine boodschap, uiteraard met de bril omlaag.

Maar diep in hun hart wil de man staand plassen, simpel. Waarschijnlijk ook mannen hebben daarom op Kickstarter een campagne gezet voor de verdere ontwikkeling van de “Main Drain” ofwel de droom van vele mannen, een apparaat dat je aan je toiletbril kunt bevestigen waardoor je altijd staand kunt plassen. Je bouwt op deze manier je toilet heel eenvoudig om naar een echt urinoir.

Je slaat als het ware twee vliegen in één klap, omdat de Main Drain ook de meeste vrouwen gelukkig zal maken; geen klachten meer over “spetteren” en dergelijke… Natuurlijk wil je de Main Drain nu zeker snel in huis hebben, hij is op Kickstarter te reserveren voor de luttele prijs van € 45. Voor meer info klik op deze link.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo