HotTug: al stomend te water

HotTug: al stomend te water

Het weer in Nederland is niet altijd om over naar huis te schrijven. Maar weer of geen weer, met de HotTug kan je elk seizoen met je vrienden, vriendinnen of lover, genieten op het water.

De HotTug is een houtgestookte hot tub van het merk Supergoed. Met deze Tug vaar je al stomend door de grachten en havens. Hij is bedoeld voor plezier, met in het achterhoofd het aanleggen in leuke plaatsjes en wanneer het weer dit toelaat, lekker zwemmen.

Hoe werkt het? De tub wordt door een onderwaterkachel verwarmd, die de 2.000 liter die de Tug bevat, in enkele uren tot 38 graden laat stijgen. De kachel wordt opgestookt met hout, dus zolang er genoeg hout aan boord is zal je van de kou geen last hebben.

Wil je zelf genieten in een HotTug? Vanaf december 2012 was het al mogelijk om een HotTug te huren in Friesland. Nu kan je de HotTugs ook huren in Rotterdam. Twee uur genieten kan al vanaf €250,-  Liever zelf in het bezit zijn van een HotTug? vanaf €11.450,- heb je je eigen stoombad te water, geen geld, toch?

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo