Met de Biolite Kettle Charge nooit meer lege batterijen tijdens het kamperen

De Biolite Kettle Charge is zeker een onmisbaar item in de rugzakken van elke goed uitgeruste kampeerder. Met dit apparaat kun je namelijk elk elektronisch apparaat opladen door simpelweg het water te verwarmen.

Om de Kettle Charge gebruiken, hoef je hem alleen maar met water te vullen en daarna op de kookplaat te zetten. De warmte van het water laadt de meegeleverde batterij op, die voorzien is van een USB-poort. De opgewekte energie kan worden bewaard voor later gebruik of direct worden ingezet.

Maximaal 10 watt

De Biolite Kettle Charge kan maximaal 10 watt aan vermogen opwekken met alleen water en warmte. Om dingen makkelijker te maken, heeft de Biolite een scherm dat je vertelt wanneer het water de juiste temperatuur heeft en wanneer je kunt beginnen met het opladen van je apparaat. De Biolite Kettle Charge zal beschikbaar zijn in september van dit jaar tegen een prijs van $ 149. Nogmaals een must voor iedere serieuze kampeerder denken wij!

Biolite KettleCharge Biolite KettleCharge Biolite KettleCharge Biolite KettleCharge Biolite KettleCharge Biolite KettleCharge

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer