Met Arist maak je het perfecte kopje koffie via een app

Met Arist maak je het perfecte kopje koffie via een app

Wie houdt er niet van, een lekkere kop koffie, precies gemaakt zoals jij dat wil. Vele (dure) koffie-apparaten kunnen deze voor je maken waar je zaken als waterdruk ingesteld kunnen worden. Arist maakt dit makkelijk met een smartphone-app.

Arist café

Arist is een slim koffiezet-apparaat die bediend kan worden via een smartphone met een selecteren koffie-variaties om uit te kiezen. Uiteraard kun je deze ook naar eigen wens aanpassen om zo het perfecte kopje koffie te zetten. Even geen smartphone in de buurt, er zit één knop op het apparaat om een ‘default’ ingestelde kop koffie te zetten, maar ook herkent de Aurist jouw kop of mok door een NFC-sticker, handig!

Arist is vekrijgbaar voor $ 299 op Kickstarter en het doel is inmiddels al ruim gehaald, levering zal in juni 2015 plaatsvinden.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo