Memobottle: herbruikbare waterfles die perfect bij je laptop past

Memobottle: herbruikbare waterfles die perfect bij je laptop past

Flesjes water, jaarlijks worden er vele miljoenen van gebruikt en weggegooid, maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die voor herbruikbare exemplaren gaan. Memobottle streeft dit doel ook na, maar heeft een volledig ander aanpak als we naar het uiterlijk kijken. De Memobottle is er in A4, A5 en brief-formaat en is gemaakt om in je tas te passen.


Memobottle

De Memobottle past perfect naast je laptop of iPad in je tas door de aparte vorm en dit lijkt gewild. Het Kickstarterproject heeft al meerdere malen het beoogde bedrag opgehaald en deze herbruikbare waterfles zal dan ook in productie gaan. Voor 23 Australische dollars (+ 7AUD verzendkosten) krijg je een A5-exemplaar thuisgestuurd, A4 en ‘Letter’ voor 33 AUD met dezelfde verzendkosten. Meer informatie op de website van deze flessenmakers.

Memobottle3 Memobottle2 Memobottle

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo