Meest luxe trein ter wereld doet reisje voor € 4.200 per nacht

Meest luxe trein ter wereld doet reisje voor € 4.200 per nacht

De “bullet train” is niet alleen Japans meest bekende trein, maar ook wereldwijd hoort deze “raket” bij de 5 snelste treinen ter wereld van dit moment. Je kunt met deze trein supersnel van het ene punt naar het andere punt in Japan reizen. Maar heb je veel geld, dan wil je ook het liefst in luxe reizen. En Japan heeft daarom nu ook de “Seven Stars” in het leven geroepen, een echte luxe trein.

Deze trein is weliswaar een stuk minder snel, maar je kunt  er in dit geval wel in volledige luxe van A naar B mee reizen, zonder dat je ook maar iets tekort komt. Een cabine boeken kost wel een klein vermogen, namelijk een bedrag van omgerekend ongeveer € 4.200 per nacht. Maar dan heb je wel wat. Je krijgt daarvoor onder andere een luxe kamer met een oppervlakte van ruim 226 vierkante meter, een panorama raam, hogere plafonds,  en een prachtig mooie exclusieve houten afwerking. Tevens is er een lounge wagon, waar je kunt chillen met de “luxe” medepassagiers.

De trein is recent, half oktober, in bedrijf genomen, en is nu al tot en met juni van volgend jaar volgeboekt, ongelooflijk. Heb je teveel op je bankrekening staan, en ben je op zoek naar die ultieme treinreis? Dan kun je nu toeslaan. Vanaf juli 2014 gaan de prijzen namelijk zeer zeker omhoog, en mag je ruim het dubbele betalen voor een luxe treinnachtje.  Bekijk hier beneden de video.

 

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo