Meest duurzame kantoor van de wereld heet The Edge, kan Nederland trots op zijn!

Meest duurzame kantoor van de wereld heet The Edge, kan Nederland trots op zijn!

Velen denken bij de naam “The Edge” eerder aan een bandlid van U2 dan aan een innovatief gebouw. Maar toch is het zo, het is de naam van het duurzaamste kantoor ter wereld en staat wonderwel gewoon in Amsterdam.

 

Wij denken dat wij Nederlanders absoluut trots kunnen zijn op dit recent geopende gebouw in Amsterdam. Het meest duurzame kantoor ter wereld, waarin een gerenommeerd accountantskantoor is gehuisvest, heeft men weten te realiseren door vele handige moderne technieken en trucs te gebruiken. Deze technieken zullen in de toekomst zeker vaker toegepast gaan worden, ze lijken meer dan revolutionair op dit moment.

Philips levert zijn bijdrage met een verlichtingssysteem, op die manier wordt liefst veertig procent aan energie bespaard. De zijkant van het kantoor bestaat uit een behoorlijke rij zonnepanelen. Uiteraard is het pand perfect geïsoleerd en zelfs het regenwater wordt opgevangen om daarna te hergebruiken. De ontwerpers en bouwers van The Edge verdienen meer dan alleen maar lof. Bekijk de video hier beneden:

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo