Maak van je hoofd een vaas met Fahz

Maak van je hoofd een vaas met Fahz

Dit klinkt misschien wat vreemd, om van je hoofd een vaas te maken, maar Fahz is erin geslaagd met behulp van een 3D-printer.

Fahz

Wat begon als een moederdagcadeau, is inmiddels een succesvolle campagne op Kickstarter. Door de profielen van bijvoorbeeld je kinderen of vrouw te verwerken in de 3D-printsoftware, is deze innovatieve vazen-maker erin geslaagd een exemplaar te printen. Hierin zijn deze profielen terug te zien, maar je moet wel echt even goed kijken voordat je ze terugziet. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Fahz bestellen

Fahz is op Kickstarter te vinden waarbij je voor $ 30 een vaas van 3 inch (ongeveer 7,5 centimeter) kunt bestellen. Deze wordt dan, met de aangeleverde foto’s geprint, en zal in mei 2015 op de deurmat vallen. Voor een Fahz van 5 inch (12,5 centimeter) leg je $ 50 neer.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Fahz

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo