Maak je kleine appartement groter met deze draaiende muren

Maak je kleine appartement groter met deze draaiende muren

Elke woning heeft zijn voor- en nadelen, maar wat nu als je met een duw op de spreekwoordelijke knop de hele indeling kan veranderen? Op deze manier creëer je eigenlijk extra ruimte.

Stel voor, je bent wakker en komt tot ‘s avonds niet meer in de slaapkamer. Dan duw je de muur in de juiste richting en het woongedeelte zal ineens veel groter worden doordat er de ruimte optimaal gebruikt wordt. De slaapkamer zal op dit moment kleiner zijn, maar dan duw je ‘s avonds de muur weer gewoon terug.

PKMN Architectures uit Spanje heeft een methode ontwikkeld om deze muren optimaal te benutten en zo voor grote, praktische ruimtes te zorgen in praktisch elk appartement of huis. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo