Loudbasstard is luidspreker van bamboe, ideaal voor je smartphone

De Loudbasstard is een luidspreker die gemaakt is van bamboe. Hij is met de hand gesneden en heeft als grote voordeel dat het gebruik van elektriciteit overbodig is.

Het werkt heel simpel, je schuift je smartphone in de daarvoor bestemde gleuf en de bamboepijp geeft vervolgens het geluid van je smartphone weer, klinkt bijna alsof het fungeren als luidspreker iets is dat bamboe als talent is aangeboren.

Geen kabels

De luidspreker ziet er natuurlijk niet alleen hip uit, maar heeft ook als voordeel dat je hem makkelijk kunt verplaatsen en dat je geen geharrewar meer met kabels hebt, ideaal toch? Geschikt voor onder andere Samsung Galaxy modellen en Iphone.  Ben je geïnteresseerd, bestellen doe je hier. Omgerekend betaal je ongeveer € 30 exclusief verzendkosten.

loudbasstard loudbasstard loudbasstard

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer