Lego juwelen speciaal voor de echte WK voetbalfan

Lego juwelen speciaal voor de echte WK voetbalfan

Is er een overeenkomst tussen de alom bekende klassieke Lego blokjes, het WK voetbal dat over een paar weken start in Brazilië en sieraden?

 

Ja, wij kunnen volmondig zeggen dat er zeker een overeenkomst is. Ontwerpster Janine de Haan laat zien dat er hele leuke combinaties te maken zijn met een elegant design. Betekent dat je van elk team supporter kunt zijn op het WK, iedere vlag is te maken met deze Lego blokjes.

World Cup Edition

Hiervoor is speciaal de World Cup Edition van NIINAI op de markt gebracht. Elk sieraad wordt met nieuwe Lego steentjes gemaakt en daarna met de hand in elkaar gezet. De steentjes worden verlijmd waardoor het sieraad een lange levensduur heeft, ze kunnen niet meer draaien. De ketting is verstelbaar in lengte en is gemaakt van een gewaxt katoenen koord. Twee knopen aan de achterkant van de ketting geeft je de mogelijkheid de lengte aan te passen. Janine is van origine Nederlandse maar woont al vele jaren in Berlijn en heeft daar haar Lego-sieradenshop NIINAI. Bestel deze Lego juwelen maar snel voordat de voorraad uitverkocht is!

 

lego juwelen lego juwelen

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo