Overal ter wereld gratis internet met Lantern

Het bedrijf Outernet heeft een potentieel briljant product in petto voor de wereld, Lantern. Met deze slimme tool kan een smartphone opgeladen worden, maar ook gratis gebruik maken van een dataverbinding.

Gratis internet, ja echt!

Lantern kan je smartphone opladen via de ingebouwde accu, die eventueel ook op te laden is via zonne-energie. Maar het beste moet nog komen, Lantern maakt gebruikt van satellietdata om gebruikers overal ter wereld van een gratis dataverbinding te kunnen genieten.

http://youtu.be/ammanyLM_ko

Bij de introductie zal iedereen dagelijks gratis 2 MB aan data kunnen ontvangen, maar het doel is om in de toekomst richting de 100 MB te gaan. Hiermee kun je genoeg WhatsApp-berichtjes lezen en versturen met foto’s van je geliefde kat op caturday. De Lantern is te vinden op IndieGoGo en heeft het doel inmiddels ruim overschreden en is te bestellen voor 99 dollar.

Lantern2

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer