Kun je dronken worden van alcoholvrij bier?

Kun je dronken worden van alcoholvrij bier?

Mocht je je nog nooit afgevraagd hebben of je dronken kunt worden van alcoholvrij bier, kan ik me dat heel goed voorstellen. Maar ben je toch nieuwsgierig of dit mogelijk is? Tim Janus heeft het voor je getest door 28 alcoholvrije biertjes weg te tikken, binnen een uur.

Dronken

We weten allemaal dat je niet mag drinken als je gaat rijden en er zijn dan veel mensen die kiezen voor water, maar ook een groep die zich waagt aan alcoholvrij bier. Maar heb je je wel eens afgevraagd wat hier de resultaten van zijn bij het doen van een alcoholtest? Nou, Tim wel, zo zien we in onderstaande video.

Alcolholvrij maar toch dronken?

Welke drank dan ook, 28 glazen in een uur drinken is al heftig met water, laat staan met alcoholvrij bier. Tussentijds en aan het einde doet Tim een blaastest om te kijken hoeveel alcohol hij al genuttigd heeft. Of je dronken kunt worden van alcoholvrij bier, dat zie je in het filmpje. We hebben in ieder wel geleerd dat je na het drinken van 28 alcoholvrije biertjes, net als na het drinken van bier met alcohol, over je nek kunt gaan…

https://www.youtube.com/watch?v=9pWXqNEKP-A

Wat dacht jij?

Had jij dit gedacht, of had je een andere uitkomst verwacht? Nu weet je wanneer je alcoholvrij bier moet drinken!

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo