Kitkat, geen chocoladereep maar nieuwe Androidversie

Kitkat, geen chocoladereep maar nieuwe Androidversie

In de tuin van Google’s hoofdkwartier in Californië wordt regelmatig een nieuw beeld neergezet, dat te maken heeft met de meest nieuwe versie van Android, die dan net ontwikkeld is.

Sinds een paar dagen staat er weer eentje bij, namelijk een hele grote Kitkat. De meesten onder ons kennen dit beter als die heerlijke grote krokante chocoladerepen met knapperige vulling, verpakt in het bekende rode papiertje.

Vorige versies

Waren eerdere namen o.a Cupcake (Android 1.5), Donut (Android 1.6), Eclair (Android 2.0/2.1), FroYo (Android 2.2) Gingerbread (Android 2.3) , Honeycomb (3.0) en IceCream Sandwich(4.0) en Jelly Bean (Android 4.1/4.2/4.3), is de familie nu uitgebreid met een Android-logo dat grotendeels bestaat uit een KitKat. Direct nadat het beeld geplaatst werd, kwam ook deze website in de lucht, waarop de verschillende versies van het mobiele besturingssysteem naast elkaar te zien zijn. En ja hoor, de nieuwste Google telg Android 4.4 krijgt inderdaad de koosnaam Android KitKat mee. Uiteraard was dit voor de de marketingafdeling van KitKat het moment om een video te maken waarin Apple op een zeer komische wijze te kijk wordt gezet.

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo