Kerstballen voor in je baard, trend van 2017

Kerstballen voor in je baard, trend van 2017

Het is die tijd van het jaar dat de foto’s van kerstbomen over de sociale netwerken vliegen, maar de mensen met kerstballen in hun baard komen we maar zelden tegen. Met Beard Baubles wordt dit nog makkelijker, en stoer!

Beard Baubles

De Beard Baubles zijn speciaal ontwikkeld en makkelijk op te hangen in een flinke baard. Deze kerstballen voor in je baard zijn een uitspatting van een reclamebureau in Londen en worden belachelijk positief ontvangen. Het vastmaken in je baard gaat met een simpele clip. Deze mode-kerstballen laten je er in ieder geval apart uitzien en waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

BeadBaubles

Populair

Voor een kleine € 9 kun je de Beard Baubles bestellen, maar de voorraden zijn helaas beperkt en momenteel alleen in Engeland leverbaar. Neemt niet weg dat wij een setje gaan proberen te bemachtigen, dit is misschien wel de ultieme kerstoutfit samen met de oh zo lelijke kerstpak. De makers geven aan dat er binnenkort ook een oplossing zal komen voor mensen die niet in Engeland wonen om deze hippe kerstballen voor in je baard aan te schaffen.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

BeadBaubles5

BeadBaubles3 BeadBaubles2

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo