Keezel, de Nederlandse vinding waarmee je VEILIG openbare wifi kunt gebruiken

Keezel, de Nederlandse vinding waarmee je VEILIG openbare wifi kunt gebruiken

Openbare wifi-netwerken zijn gevaarlijk, dat weten we allemaal. Drie Nederlanders hebben daarom de Keezel ontwikkeld. Een klein, handzaam apparaat wat ervoor zorgt dat je overal veilig mobiel kunt surfen, downloaden en streamen! Of het nu onderweg in de trein is, in je hotel in Spanje of op het terras op de hoek, met de Keezel is nu overal veilig internet beschikbaar.

Keezel

Veilig openbaar wifi gebruiken

Met een druk op de knop aan de onderkant maak je een veilige verbinding tussen jouw smartphone, laptop of tablet en het openbare wifi-netwerk in de buurt. De internetverbinding tussen Keezel en de wifi-hotspot is versleuteld dankzij een vpn-verbinding. Daardoor kunnen ook mensen met weinig verstand van beveiliging veilig verbinding maken met een wifi-hotspot.

Het is ook nog mogelijk om de locatie aan te passen. Dit is bijvoorbeeld handig als je in het buitenland Uitzending Gemist wilt bekijken, of juist in Nederland de Amerikaanse Netflix wilt kijken.

De Keezel kun aanschaffen via Indiegogo. Bij je aanschaf krijg je ook een eenjarig abonnement op de VPN-dienst erbij. En leuk detail: het apparaat werkt ook als externe oplader! Verwachting is dat de Keezel augustus 2016 beschikbaar komt!

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo