Justdelete.me om jezelf te verwijderen van internet

Justdelete.me om jezelf te verwijderen van internet

Een leven zonder internet kunnen we ons niet meer voorstellen. We hebben er oneindig veel mogelijkheden, en het einde is zeker nog niet in zicht. Maar dit alles heeft ook een hele vervelende kant. Bedrijven verdienen veel geld met onze gegevens en surfgedrag, en hackers kunnen gevoelige gegevens misbruiken. Het stelen van deze gegevens, en online identiteitsfraude, is een gevoelig onderwerp heden ten dage.

just delete me. 2jpg

Maar indien je er helemaal mee klaar bent inmiddels, is  een oplossing gelukkig voorhanden.  Het betreft de website Just.Delete.me,  van de webontwikkelaars Robb Lewis en Ed Poole.

Deze erg handige site heeft buttons voor inmiddels ruim 120 online diensten, waaronder ook Facebook, Linked in en Hotmail. Je kunt hier per dienst je eigen gegevens verwijderen. De moeilijksgraad van het verwijderen wordt ook per dienst netjes aangegeven. Voor mensen die het zat zijn en er gebruik van willen maken, mooie ontwikkeling. Kijk er maar eens op!

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo