Cool Tech

Laatste update:

Jibo is het extra eigenwijze gezinslid in huis

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Het zal er toch ooit van komen, maar of wij het nog zullen meemaken? Een robot die deel uitmaakt van je gezin, hij is al verkrijgbaar.

 

Zijn naam is Jibo, een huis robot die ontworpen is om onderdeel van je familie te worden en iedereen te helpen met adviezen en opmerkingen, de hele dag door. De robot, die functioneert op basis van een Wi-Fi-verbinding, kan gezichten volgen, foto’s maken, zoeken op het internet, verhalen vertellen, en veel meer. Het betreft momenteel nog een project dat loopt via Indiegogo.com, maar het heeft al ruimschoots voldoende geld binnengehaald om op de markt gebracht te worden. Lijkt het je wat, zo’n robot thuis? Zolang de Jibo maar geen ruzie maakt met je familieleden misschien best handig!

http://youtu.be/3N1Q8oFpX1Y

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer