Je smartphone of tablet opladen met je parasol

Je smartphone of tablet opladen met je parasol

hammacher parasol

Als het weer dan eindelijk goed is in Nederland, wil je dan nog langer genieten van een zomeravond? Dat kan nu heel goed met een parasol van Hammacher Schlemmer. Deze heeft namelijk ingebouwde zonnepanelen in het doek, en twee usb-poorten in de paal, zodat je heel makkelijk je tablet of smartphone kunt opladen.

In het zonnedoek zijn vier zonnepanelen verweven. Deze wekken logischerwijs vooral energie op in zonnige omstandigheden, maar de parasol heeft ook een ingebouwde oplaadbare batterij, die bij bewolking de energievoorziening direct overneemt.

Voorlopig is deze parasol alleen op Amerikaanse websites te krijgen voor ongeveer 500 dollar. De maker durft hier wel levenslange garantie op te geven. Maar voorlopig is hij bijna continue uitverkocht, dus ja, schieten we weinig mee op. Europese producent gezocht in dit geval…

hammacher parasol usb

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo