Japanse vrouw koopt bij toeval oude Arcadehal op!

Japanse vrouw koopt bij toeval oude Arcadehal op!

In Japan heeft een oudere dame om de een of andere reden een leegstaand gebouw opgekocht, waarbij ze naderhand pas ontdekte dat het ooit een speelhal was geweest, die al jaren verlaten was!

 

In de hal staan 55 arcadekasten, de meeste daarvan zijn blijkbaar in een nog heel goede staat. De kasten in de Arcadehal die momenteel nog bespeelbaar zijn bestaan vooral uit speelbare versies van Donkey Kong, diverse uitvoeringen van Street Fighter II en Metal Slug X. Andere kasten moeten eerst onder handen worden genomen om te kijken of ze nog aan de praat te krijgen zijn en te bekijken welke spellen ze überhaupt bevatten.

Handel

De kleindochter van de oude dame heeft een vriendje die het geheel meteen commercieel wil uitbuiten en heeft plannen om met de ontdekte kasten een leuke handel te gaan opzetten in de verschillende arcadekasten met de bijbehorende spellen. Strak plan lijkt ons, laat een stukje oude glorie op deze manier herleven!  Wil je nog meer foto’s zien van deze historische spelontdekking, klik dan hier.

arcadehal 4

 arcadehal

arcadehal 6

arcadehal 5

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo