J’Ade: megaluxe jacht met eigen garage

J’Ade: megaluxe jacht met eigen garage

Luxe jachten zijn er in vele soorten en maten, maar de J’ade van CRN is wel heel erg exclusief. Eén van de redenen is de ruimte, deze jacht is maar liefst 60 meter lang en biedt ruimte voor 10 gasten en 13 crew-leden en ook nog eens een eigen garage heeft.

CRN J’Ade

Er is ook een extra dek aanwezig dat uitgeschoven kan worden, handig voor een vette party of om nog dichter bij de oceaan te komen. Maar wat er helemaal uniek is, is de speciale garage waarin een boot van maximaal 8 meter gevaren kan worden om het jacht te betreden. Zie het dus als de oprit van dit luxeparadijs op het water. De prijs wordt niet genoemd, maar wij denken dat mensen met een modaal inkomen deze toch voorbij moeten laten gaan: CRN richt zich op miljardairs.

Lees ook: Leonardo Di Caprio kijkt WK voetbal op jacht van ruim 500 miljoen

J'ade CRN6 J'ade CRN5 J'ade CRN4 J'ade CRN3 J'ade CRN2 J'ade CRN

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo