Dit is het enige drumstel dat in je broekzak past

Dit is het enige drumstel dat in je broekzak past

Muzikanten, drummers en anderen met gevoel voor ritme opgelet: vanaf nu kun je overal drummen, zonder dat je een groot drumstel mee hoeft te slepen. Deze draagbare drumgadget past namelijk gewoon in je broekzak!

Een portable drumstel

Trommelend met je handen op schoot tik je misschien wel dagelijks de beste ritmes. Als niemand kijkt bespeel je vol passie je onzichtbare drumstel. Maar wat nou als je daarbij geluid kon horen van een écht drumstel? Met Freedrum hoef je daarvoor niet meer in een muziekstudio of op je zolderkamertje te zitten. Freedrum kun je overal gebruiken, zolang je maar verbinding kunt maken met je iPhone.

Even connecten en drummen maar

Het werkt simpel: Freedrum bestaat uit kleine onderdelen die je om je drumstokken schuift. Via bluetooth verbind je deze met je iPhone. De speakers van je telefoon (of je koptelefoon) voorzien je nu van geluid terwijl je sticks perfect registreren op welke drum of hihat je slaat. Voor de full experience zijn er ook nog onderdelen voor je voeten te koop, zodat je ook daarmee geluid kunt maken.

Misschien moet je even over een drempel heen. In het openbaar kan het in eerste instantie een gek gezicht zijn wanneer je met je drumstokken begint te wapperen. Zeker als jij de enige bent die het geluid, via een koptelefoon, hoort. Maar wij zeggen: gewoon doen! Als drummen je passie is kun je met Freedrum voortaan overal oefenen en spelen. Scheelt een hoop gesleep met je echte drumstel.

Enthousiast? Je kunt Freedrum steunen via Kickstarter (voor zo’n 80 euro). Dan ben jij in de zomer van 2017 één van de eerste die er op los kunt gaan trommelen met deze te gekke gadget.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo