Inkbox maakt eindelijk tijdelijke tatoeages mogelijk

Inkbox maakt eindelijk tijdelijke tatoeages mogelijk

Op zonvakanties zijn ze weliswaar op bijna elke hoek van de straat te krijgen, de tijdelijke henna tatoeages. Maar thuis zelf doen, ho maar, daarvoor kan je alleen maar een echte tatoeëerder gaan en dan is het ook echt definitief.

Maar de meeste onder ons willen dat misschien nog wel niet, hoewel een tattoo anno 2015 helemaal in is. Inkbox is dan ook de perfecte oplossing voor als je nadenkt over een eventuele tatoeage, maar nog niet zeker weet of je het gekozen ontwerp wel voor eeuwig op je lichaam zou willen vastleggen.

Het bedrijf is afkomstig uit Canada en heeft tijdelijke tatoeages ontworpen die gemaakt zijn van een organische inkt. Deze houden net als henna niet langer dan ongeveer twee weken. Dus je bent er ook zo weer vanaf! Mooie bijkomstigheid, ze doen ook nog eens geen pijn bij het zetten en je bent zo klaar. Via Kickstarter heeft dit revolutionair tattoo systeem al ruim 150.000 Canadese dollars opgehaald. Doneer $ 18 en je hebt een tatoeage van Inkbox al in huis.

https://youtu.be/HwCBSTzGUvY

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo