Contactloos betalen echt zo snel? Testen maar!

Contactloos betalen echt zo snel? Testen maar!

In Nederland hebben we bijna de snelste internetverbinding, maken we veel gebruik van smartphones en volgen we de laatste technologische trends op de voet. Ook het ‘ouderwetse’ betalen is aan het veranderen. Is contactloos betalen heeft de toekomst? tijd om de proef op de som te nemen.

Contactloos: veilig, snel en makkelijk

Waar we vroeger nog naar een balie moesten om met een handtekening geld af te halen, doen we dit tegenwoordig met groot scala aan plastic kaarten. Deze worden ook steeds slimmer. Met contactloos betalen wordt afrekenen niet alleen sneller, maar ook veel makkelijker gemaakt. Betalen is een kwestie van je pas naast het apparaat houden en betalen maar, makkelijk, snel en uiteraard nog steeds veilig.

Maar is contactloos betalen de toekomst? Deze twee dames nemen de proef op de som! Identieke boodschappen, identieke winkel, identieke kassa’s, alleen een andere manier van betalen.

ING is de eerste die contactloos betalen breed uitrolt. ING loopt ook voorop in het verifiëren van een betaling met je vingerafdruk in de Mobiel Bankieren App Ook het saldo checken op je hippe smartwatch is geen probleem. Alle innovaties van ING zijn te vinden op ing.nl/lab.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo