In een raamloos vliegtuig hebben we in de toekomst het perfecte uitzicht

In een raamloos vliegtuig hebben we in de toekomst het perfecte uitzicht

Een raamloos vliegtuig klinkt heel futuristisch, maar hiervan bestaat zeker al een concept. Lijkt je niet fantastisch om in de toekomst in bijvoorbeeld het vliegtuig op weg naar je vakantiebestemming te zitten en dat je dan zonder enige dichte wanden om je heen een meer dan geweldig uitzicht naar buiten hebt op tien kilometer hoogte?

 

Het concept van het “Centre for Process Innovation” is weliswaar niet het eerste raamloze vliegtuig, maar de bijbehorende video bij het “Aerospace Windowless Aircraft laat zien wat er in de toekomst mogelijk is op dit gebied. Met gigantische OLED-touchscreens om je heen in de cabine krijg je het meest geweldige uitzicht ooit dat je in je vlucht van bijvoorbeeld Amsterdam naar New York kunt hebben.

Zuiniger

Uiteraard is dat uitzicht leuk, maar veel interessanter en efficiënter is dat een raamloos vliegtuig veel zuiniger op het gebied van kerosine verbruik zal zijn. Wij denken dan ook zeker te weten dat elke vliegtuigfabrikant hier op zal inspringen en spoedig ook zal starten met het doorontwikkelen van dit concept.

 

http://youtu.be/Ga3PMsrHpjU

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo