iMpulse is ’s werelds kleinste mobiele controller

iMpulse is ’s werelds kleinste mobiele controller

De iMpulse is ’s werelds kleinste draadloze mobiele controller voor alle apparaten. De besturing werkt naadloos samen met elke iOS-of Android-mediaspeler tot maximaal 100 meter afstand. Dit kleine apparaat is speciaal ontworpen zodat het comfortabel past in je handen, en dat je nog altijd een uitstekende grip hebt om nog steeds perfect te kunnen gamen. Voor de mensen die nog steeds de voorkeur geven aan het gebruik van knoppen voor hun touchscreen-apparaten, is deze controller natuurlijk een prima alternatief.

Het past ook aan een sleutelhanger, heel makkelijk mee te nemen dus. Het apparaat werkt via een Bluetooth verbinding, en heeft een D-pad met zeven knoppen. Vijf aan de voorzijde, en twee aan de achterzijde. De iMpulse bevat een oplaadbare batterij die goed moet zijn voor circa negen uur spelvreugde. Deze mobiele controller is ideaal voor de fanatieke gamer die met kleine, maar wel heel toegankelijke knoppen wil gamen.

impulse impulse impulse

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo