Design Handig

Laatste update:

Ikea komt met betaalbare standing desk

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Zitten achter een bureau is niet altijd de meeste ideale houding. Afwisselend zitten en staan zou optimaler zijn en daar speelt Ikea op in, ze komen met een verstelbare standingdesk die ook nog eens erg betaalbaar is.

Ikea Bekant standing desk

De Bekant-serie van Ikea wordt uitgebreid met dit ergonomisch verantwoorde bureau dat via een simpele drukknop versteld kan worden in hoogte. In het begin vraagt dit misschien wel enige gewenning, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat een standing desk best prettig kan werken. Verwacht geen superdesign, maar wel een typisch Ikea-burea. Helaas is dit bureau nog niet terug te vinden op de Nederlandse site van Ikea, maar een prijs van nog geen € 500 maakt dit zeker het wachten waard. Ga jij staand werken met de Bekant Ergonomi?

Lees ook: Stir Kinetic Desk: bureau gebruiken als sta- of zitplek

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer