Zelf heerlijke en verse ijsjes maken… in maar 8 minuten!

Zelf heerlijke en verse ijsjes maken… in maar 8 minuten!

IJsjes maken is altijd een feest, maar duurt lang en moet dus voorbereid zijn… Met de Zoku Quick Pop Maker is dat niet meer nodig!

Wat is er lekkerder dan op een mooie zomerse dag verse ijsjes maken met alleen DIE ingrediënten, die jij erin wil hebben? Verse aardbeien, kiwi’s of een cola- of chocolade-ijsje, het is nogal een verschil… Klinkt leuk om à la minute te kiezen, maar vaak komt het allemaal net niet uit. Heb je net zin in een kiwi-ijsje en ben je NIET in de chocolade-mood, zul je zien dat je (als je überhaupt al ijsjes in de vriezer hebt staan) eergisteren net de verkeerde ijsjes hebt voorbereid… Tja, het duurt even voor een ijsje bevroren is in de vriezer. Toch is daar een oplossing voor!

Instant ijsjes met de Zoku Quick Pop Maker

Dit apparaat zorgt dat je op het moment zelf kan beslissen wat voor ijsje je wil hebben! Geen dag voorbereiding, maar gewoon je ijsje maken, terwijl je toekijkt! Met de ZOKU Quick Pop Maker, heb je in totaal maar 8 minuten nodig, voordat jouw sap tot een heerlijk ijsje geworden is! Als dat niet snel ijsjes maken is, weten wij het ook niet meer! Kijk zelf hoe je dat doet:

Uiteraard moet je de Pop Maker koelen (24 uur) en daarom moet je deze gewoon ALTIJD in je vriezer hebben staan. Je hoeft dus nu niet meer minstens een dag van te voren te beslissen DAT je ijsjes wil en WELKE dat moeten zijn… De flexibiliteit is dus een geweldig voordeel, maar er zijn nog meer voordelen!

Voordelen Zoku Quick Pop Maker

Naast de flexibiliteit zijn er volgens ons nog drie belangrijke voordelen:

  1. Je ijsjes worden veel egaler en zien er veel beter uit dan de ouderwetse plastic gietvormpjes. Het lijkt wel of de ijsjes industrieel zijn, zo gaaf komen ze uit de Pop Maker
  2. De structuur van het ijs is echt een verbetering, het is ijs zoals je in de winkel verwacht. Bij de ouderwetse vormpjes krijg je vaak te hard en blokkerig ijs
  3. Je nog gemakkelijker combinaties maken van smaken en kleuren (je hoeft immers niet telkens een dag te wachten)

Zoku Quick Pop Maker kleuren

Wil je ook voorbereid zijn op komende warme dagen en je kids, buurjongens/-meisjes, neefjes, nichtjes of JEZELF eens lekker trakteren op heerlijke, maar bovendien 100% verse ijsjes, met welke smaak dan ook? Dan is de Zoku Quick Pop Maker zeker iets voor jou!

Zoku Quick Pop Maker kopen

Je kan de Pop Maker kopen in verschillende groottes. Zo is er een goedkopere variant met één ijsje.

Zoku Quick Pop Maker 1

Je kan de Zoku Quick Pop Maker ook in huis halen voor twee ijsjes.

Zoku Quick Pop Maker 2

Wij zijn van mening dat je, als je besluit de ijsjesmaker in huis te nemen, je beter de variant voor drie ijsjes kan bestellen!

Zoku Quick Pop Maker 3

Laat die warme dagen nu maar komen! Jij bent er klaar voor!

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo