Ideaal, deze vissenkom hoef je nooit schoon te maken

Ideaal, deze vissenkom hoef je nooit schoon te maken

Een vissenkom die nooit schoongemaakt hoeft te worden klinkt als een droom dit uitkomt. Heb je wel eens vissen gehad, dat weet je dat het verschonen van de kom geen pretje is, het ruikt niet altijd prettig en brengt redelijk wat terugkerend werk met zich mee. Avo is anders, dit is een volledig zelfreinigende vissenkom met een inhoud van 15 liter.

Avo

Avo is een innovatief project van Susan Shelley, een design-student die dit probleem wilde aanpakken. Deze vissenkom zorgt doormiddel van filters dat bacteriën en uitwerpselen opgevangen worden om deze vervolgens om te zetten naar voedsel voor de planten. Op deze manier wordt er als het ware een eco-systeem gecreëerd in de kom waardoor het schoonmaken en verversen van het water simpelweg niet meer nodig is. Naast de tijdbesparing, ziet de de Avo  er ook nog eens erg stijlvol uit.

Avofishtank Avofishtank2 Avofishtank3

De Avo is te vinden op Kickstarter, het doel is nog niet behaald op het moment van schrijven, maar steunen kan nog steeds. Voor € 312 kan deze stijlvolle vissenkom van jou zijn

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo