Hyperlapse van Instagram maakt prachtige timelapse-video’s

Hyperlapse van Instagram maakt prachtige timelapse-video’s

Er zijn tegenwoordig al vele apps waarmee het mogelijk is een zogenaamde timelapse te maken, een video die versneld afgespeeld wordt. Op GadgetsDaily hebben we er dan ook al velen besproken en deze week heeft Instagram een app gelanceerd dit het eenvoudig maakt om op de iPhone een timelapse te maken.

Hyperlapse

Hyperlapse is niet zomaar een timelapse-app, er wordt door slimme software en het aanspreken van onder andere de gyroscoop in het toestel gefilterd op bewegingen. Bij het uiteindelijk resultaat zal deze verwijderd worden en is er dus een bijna professionele timelapse-video te zien, gemaakt met je iPhone.

http://vimeo.com/104409950

Hyperlapse van Instagram is alleen te downloaden voor iPhone, de Android-versie kan nog wel eens een flinke periode op zich laten wachten.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo