HP Sport Sub 2, het neusje van de zalm duikboot

HP Sport Sub 2, het neusje van de zalm duikboot

Is er misschien iemand onder ons op zoek naar een duikboot? Wij niet in ieder geval, maar mocht je toch interesse hebben, kijk dan meteen voor de “HP Sport Sub 2“, dan heb je ook direct echt een duikboot van klasse.

Deze duikboot van het Nederlandse U-Boat Worx is echt de ultieme duikboot in deze categorie. Hij is heel compact, een echte lichtgewicht duikboot en is geschikt om twee personen mee aan boord te nemen, de diepte in naar ruim 100 meter onder de waterspiegel. Ben je met hem onder water, dan kun je gebruik maken een ingebouwde sonar, navigatiesysteem en dieptemeter. Je kunt je exacte route en locatie uitstippelen.

Forse prijs

Zijn prijs is echter niet misselijk, verwacht wordt dat deze exclusieve duikboot liefst rond de € 1.000.000 gaat kosten! U-Boat Worx zal de eerste HP Sport Sub 2 duikboten naar verwachting in het najaar van 2015 op de markt gaan brengen.

HP Sport Sub 2 HP Sport Sub 2

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo