5 redenen waarom ook jij aan de houten zonnebril moet deze zomer

5 redenen waarom ook jij aan de houten zonnebril moet deze zomer

Een paar jaar geleden zag je de eerste felgekleurde plastic brilletjes op festivals verschijnen, nu is het tijdperk van de houten zonnebril aangebroken!

Niet voor niks waren en zijn felgekleurde plastic zonnebrillen zo populair: het ziet er fris en vrolijk uit en de brillen zijn vaak niet duur! Met name om diezelfde reden, verwachten wij dat 2016 het jaar van de houten zonnebril gaat worden.

Ook in Nederland is de houten zonnebril inmiddels ontdekt en zijn er enkele aanbieders van deze trendy gadgets. Het positieve is, dat er inmiddels ook al echt betaalbare aanbieders zijn! Bovendien is er alle reden om voor een houten zonnebril te gaan!

Solegno - Banner

Waarom een houten zonnebril?

1. HOUT IS COOL! De laatste tijd worden er steeds meer producten in houten variant aangeboden. Denk aan telefoonhouders, portemonnee’s en zelfs fietsen… Hout is gewoon echt gaaf en geeft je die natuurlijk stoere look! UV-bescherming heb je toch nodig, waarom niet ervan profiteren? Natuurlijk is een zonnebril, omdat deze zo opvallend aanwezig is, ideaal om aan te geven hoe trendy je bent. Met een houten zonnebril kun je deze zomer dus zeker aantonen dat je echt een trendsetter bent!

2. HOUT IS UNISEX! Het mooie aan houten zonnebrillen, is dat zowel dames als heren hetzelfde model kunnen dragen. Gewoon delen, geen probleem! Alleen moet je wel op de maat letten!

3. HOUT IS MILIEUBEWUST! Zo’n plastic bril is leuk, maar dan moet je er niet bij stilstaan hoeveel chemische stoffen en gassen er bij de productie vrijkomen. De houten zonnebril wordt veelal gemaakt van bamboe-hout. Bamboe planten gebruiken relatief weinig water, nemen veel CO2 op en kunnen bovendien een goede afwisseling zijn voor een weide of akker die even ‘rust’ nodig heeft. Omdat de plant zo snel groeit en geen chemicaliën nodig heeft, is het een goede ‘detox’ van de grond en hoeft er geen bestaand bos voor worden gekapt! Daarnaast is het hout, in tegenstelling tot een plastic variant, ecologisch afbreekbaar!

4. EEN HOUTEN ZONNEBRIL IS LICHT!  Niet alleen zit een houten zonnebril licht op je hoofd, ook op andere vlakken heb je voordeel met het gewicht! Een bril van 26 gram is namelijk gemakkelijk overal mee te nemen en stoort helemaal niet! Als klap op de vuurpijl blijft een houten zonnebril DRIJVEN in het zwembad! Briljant!

5. HOUT IS UNIEK! Geen enkele bril is hetzelfde. Doordat de bril gemaakt is van een natuurproduct, zul je altijd een ander patroon ontdekken en heb je altijd je eigen zonnebril! Natuurlijk is een houten zonnebril ook uniek als het gaat om gadget, dus je steelt nu 2x de show en moet goed om kunnen gaan met complimentjes…

Houtenzonnebril1

Kortom, een mooi nieuw product! Niet voor niets denken wij dat 2016 het jaar van de houten zonnebril wordt! Mocht je zelf ook een houten zonnebril willen aanschaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs, raden we je aan een kijkje te nemen bij Solegno Eyewear.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo