Hoogste waterglijbaan ter wereld kan nu gebruikt worden!

Hoogste waterglijbaan ter wereld kan nu gebruikt worden!

We berichten er al eerder over, de hoogste waterglijbaan ter wereld staat in Kansas City, Amerika. Toen nog in aanbouw, maar nu ook officieel  toegankelijk voor publiek.

 

Inmiddels zijn er ontzettend veel testritjes gemaakt en is de “Verrückt” zoals de glijbaan officieel heet, eindelijk open voor publiek. Het woord verrückt betekent vrij vertaald “krankzinnig”. De glijbaan is ook krankzinnig, want je begint allereerst eens met het beklimmen van 264 treden om uiteindelijk plaats te kunnen nemen in het bootje.

Vrije val

De vrije val gooite je met een topsnelheid van maar liefst 104 kilometer per uur keihard naar beneden! Ultieme adrenalinekick, toch! Er is natuurlijk wel alles aan gedaan om het zo veilig mogelijk te maken. Hiervoor moet iedere passagier zichzelf vooraf eerst wegen. Is de boot met passagiers te zwaar, dan mag je helaas niet naar beneden omdat er dan ongelukken kunnen gebeuren. Tot slot: wil je inderdaad echt van de Verrückt afglijden, eerst reserveren! Zo populair is de waterglijbaan namelijk. Bekijk de video hier beneden om de eerste helden te zien die vol spanning en adrenaline naar beneden zijn gevlogen van deze hoogste waterglijbaan ter wereld.

http://youtu.be/QoIl1JiZOQE

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo