Hoe bouw jij je eigen hamster wiel om staand aan tafel te werken?

Hoe bouw jij je eigen hamster wiel om staand aan tafel te werken?

Dit is weer eens wat anders bij Gadgetsdaily, een instructiefilmpje om je eigen hamster wiel lessenaar te bouwen. Je wat? Ja, je eigen hamster wiel lessenaar, simpel toch?

Op deze manier kun je namelijk tegelijk  werken en je lichaam in topconditie houden. Ofwel, je combineert eigenlijk je twee minst favoriete dingen tezamen op hetzelfde moment! Het project bestaat uit vier platen van multiplex, twee skate wielen, twee buizen en (ongeveer) 240 houtschroeven.

Rennen op kantoor

Het idee lijkt briljant en is het misschien ook wel, maar wij zijn toch heel benieuwd welke baas het goed vindt dat zijn werknemers als een stel hamsters aan het rennen zijn in hun eigen hamsterwiel. Mocht je er bij jou op kantoor toch eentje tegen komen, tip ons, wij horen het graag!  Bekijk hier beneden de timelapse video van de bouw van het wiel en een korte demo van het wiel in actie.

Iets voor jouw werk?

Zoals aangegeven, we weten niet of die meteen iets is voor ieder kantoor. Is het misschien iets voor jou? Stel je het baas of collega’s eens voor…

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo