Het nieuwe backpacken heet Flashpacken

Het nieuwe backpacken heet Flashpacken

flashpacken

 

De backpacker, al vele jaren zeer populair in de verre landen van ons vandaan, heeft niet stilgezeten de laatste jaren: dankzij wereldwijde toegang tot het internet deelt hij of zij tegenwoordig foto’s en verhalen al tijdens het reizen met zijn of haar vrienden, terwijl de smartphone ervoor zorgt dat ze nooit meer verdwalen. Backpacken heeft dus plaats gemaakt voor flashpacken: reizen met gadgets als bijvoorbeeld een laptop of tablet, en de smartphone op zak, terwijl een ruimer budget ook nog eens extra comfort toevoegt.

 

Bever is de ideale metgezel van de flashpacker, dankzij een breed assortiment van kleding, accessoires en gadgets voor de moderne reiziger. Zo is er de Spot Connect (zie afbeelding hier beneden), waarmee je dankzij een satellietverbinding altijd en overal kunt bellen en internetten, en de handige Powertraveller Solarmonkey Adventurer, waarmee je altijd een opgeladen smartphone hebt. Meer nuttige reisaccessoires en informatie vind je op de site van Bever.

spot connect

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo