Het Midnight Planetarium horloge plaatst de hemel op je pols

Het Midnight Planetarium horloge plaatst de hemel op je pols

Recent werd in Genève de horlogebeurs Salon International de Haute Horlogerie gehouden, waar veel exclusieve merken tentoongesteld werden. Van Cleef & Arpels liet er wel een zeer opvallend nieuw horloge zien, namelijk eentje dat geïnspireerd is door de planeten in ons zonnestelsel. De Midnight Planétarium werkt als een uurwijzer, waarbij een komeet langs de wijzerplaat beweegt, maar het bevat ook een kloppend model van de zes planeten die het dichtst bij de zon staan. Knap bedacht!

De “ster” kun je instellen op een bepaalde datum, waarna de gekozen dag (bijvoorbeeld verjaardag of andere speciale datum) precies op de planeet Aarde staat. De planeten bestaan uit (half-)edelstenen, en het gehele mechaniek telt liefst 396 onderdelen.

Er is een “standaardversie” van de Midnight Planétarium, en deze is later dit jaar verkrijgbaar voor (schrik niet) ongeveer € 180.000! Er wordt ook nog een “deluxe” versie voor een nog onbekende prijs op de markt gebracht, waarbij op de rand van het horloge diamanten zijn ingezet. Het kan niet op blijkbaar!

midnight planetarium

midnight planetarium midnight planetarium

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo