Het avontuur roept: een prachtige timelapse-video

Het avontuur roept: een prachtige timelapse-video

Van de zomer lieten een drietal vrienden zich verleiden tot het nemen van 2 maanden sabbatical, hun werk werd voor even achter gelaten. Ze trokken in die tijd door heel Amerika heen, en kwamen van alles tegen. Namen prachtige foto’s van hun avontuur, de een nog mooier dan de ander. Het werd een reis vol met eindeloos uren opgesloten zitten in een busje , het verkennen van adembenemende landschappen, het delen van verhalen, veel lachen, het maken van nieuwe vrienden, tijd krijgen om oude vrienden te ontmoeten uit het hele land, en het delen van hun liefde voor fotografie.

Avontuur

Ze reisden tijdens die 2 maanden door 32 staten, ze bezochten 13 nationale parken en reden bijna 13.000 mijlen in een best wel oude, maar wel vertrouwde Dodge Caravan, zonder cruise control… Het was een avontuur dat hun veel herinneringen gaf die ze allemaal gedurende vele jaren zullen vasthouden. Deze reis zou iedereen eens nodig hebben om je ogen te openen voor hoe mooi deze wereld is, en hoeveel er echt is daar buiten.
Bekijk hier beneden de prachtige timelapse video van hun hele avontuur.

http://vimeo.com/76820114#

avontuur avontuur

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo