Dit is de perfecte koffiemok voor iedereen die te lui is om zelf te roeren

Dit is de perfecte koffiemok voor iedereen die te lui is om zelf te roeren

“Een dag niet geroerd, is een dag niet geleefd”, aldus een wijze Chinese filosoof! En gelijk had hij, maar toch vergeet je dat roeren maar al te vaak. Nu niet meer!

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar goed roeren is nog een hele kunst. Hoe heter de vloeistof, hoe makkelijker andere dingen er in oplossen. Zoals suiker en melkpoeder in je koffie. Of cacaopoeder in je melk. Maar al te vaak strooien we gedachteloos wat suiker in onze koffie of thee om de drank vervolgens op ons bureau neer te zetten. Bij je eerste slok proef je direct dat je iets vergeten bent. Je had moeten roeren. En om te beginnen had je daarvoor een lepeltje mee moeten pakken. Deze zelf-roerende mok is de oplossing.

Nooit meer zelf roeren met de zelf-roerende mok

Met de woorden ‘SELF STIRRING MUG’ kan het niet missen. Deze mok neemt al je geroer moeiteloos over. Door het kleine knopje boven aan het oor van de mok in te drukken begint de inhoud te draaien. Koffie en suiker is zo gemixt. Melk en cacaopoeder zijn iets meer werk. Maar de zelf-roerende mok regelt het voor je. Scheelt trouwens ook afwas (want je gebruikt geen lepeltje) en dankzij de handige deksel voorkom je ook nog eens geknoei. Die deksel is dan wel weer extra afwas natuurlijk, dus alleen gebruiken als je regelmatig knoeit.

https://youtu.be/paWbGU-pb8c%20

Beste hebbedingetje voor gadgetliefhebbers, koffiedrinkers en luie mensen

Vind je roeren helemaal geen vervelende bezigheid, maar ben je gewoon gek op handige hebbedingetjes? Dan is deze zelf-roerende mok zeker ook een aanrader. En omdat je ‘m al kunt bestellen voor slechts 22,90 euro of als Star Wars-versie is de mok ook een erg leuk cadeau voor al je koffiedrinkende (en ietwat luie) vrienden).

Proost!

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo