Hand koffiezetter: heerlijk ouderwetse koffie en milieuvriendelijk

Hand koffiezetter: heerlijk ouderwetse koffie en milieuvriendelijk

Mis je het soms ook niet? De iets oudere generatie onder ons kent het zeker nog wel, lekker ouderwetse koffie, met de hand opgeschonken. Je opa en oma wisten vroeger niet beter. Koffie uit de moderne apparaten van tegenwoordig smaakt vaak lang niet zo goed.

Koffie uit een apparaat is vaak relatief duur, en niet echt milieuvriendelijk. Op kickstarter wordt ook over dit soort zaken nagedacht. Een aanrecht “slow” druppelaar, gemaakt van transparant glas, is een slim ontwerp en een mooi object dat doet wat het kan om je koffie zo goed mogelijk te laten smaken. Tevens gewoon de lekkerste koffie, nog altijd.

De basis is een bamboe plaatje met een soort van omgekeerde koepel daar boven op, gemaakt van hittebestendig glas. Wat heb je liever op je aanrecht staan? Toch zeker deze prachtige hand koffiezetter, in plaats van zo’n foeilelijk elektrisch ding. Te bestellen op Kickstarter, voor de prijs van $ 70 .

 

Hand koffiezetter

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo