Hamsterwiel voor katten houdt je kat mooi slank

Hamsterwiel voor katten houdt je kat mooi slank

Heeft jouw kat het ook wel eens helemaal in haar hoofd en vliegt ze in huis alle kanten op? Liefst achter eigen staart aan of een of ander pluisje, hoe gekker hoe beter.

 

Hoewel katten ontzettend lui kunnen zijn, moeten ze van tijd tot tijd ook zeker hun energie kwijt. Dit kun jij doen door met haar te spelen, of ze regelen het gewoon zelf.

Hamsterwiel voor katten

Wat dacht je er van om een hamsterwiel voor je kat in huis te halen? Jazeker, een hamsterwiel, niet voor je hamster maar nu voor je kat! Het is een project op kickstarter.com en heet “One Fast Cat“. Doel is om vooral katten die binnen zitten conditioneel fitter te krijgen en dit is zeker een goed gereedschap om ze hun energie kwijt te laten raken. Je kat hoeft nu niet meer door je huis te vliegen en van alles te laten sneuvelen.

Het hamsterwiel heeft een doorsnede van 1,2 meter met een loopband van ruim 25 centimeter breedte. Genoeg plaats dus voor je kat om rustig zijn rondjes te rennen. Er is zacht materiaal gebruikt zodat poten en nagels niet kunnen worden beschadigd. Als je er € 150 voor over hebt kun je hem via deze link bestellen. Helaas alleen nog verkrijgbaar in Amerika, maar Europa komt ook aan de beurt.

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo