Dit is dus de grootste K’NEX machine ter wereld ooit gebouwd

Dit is dus de grootste K’NEX machine ter wereld ooit gebouwd

Hoewel Lego historisch gezien eerder was, had het vroeger aan K’nex een geduchte concurrent. Velen van ons hebben er ongetwijfeld mee gespeeld. Beiden zijn heden ten dage nog steeds mateloos populair.

De grootste K’nex installatie

Voor Austin Granger kunnen we even gaan zitten, gigantisch wat hij met veel dozen K’nex gepresteerd heeft. Hij heeft namelijk de grootste K’nex machine ter wereld in elkaar gezet. Het enorme bouwwerk bestaat uit niet minder dan 126.285 onderdelen, en je kunt het vinden in het Saint Anthony in Minnesota. Wij nemen niet aan dat jullie hier direct naar toe zullen vliegen, en daarvoor is er gelukkig de video hier beneden om dit bouwwonder te aanschouwen.

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Zoals je kan zien, heeft Austin een bouwwerk gemaakt, waarin een balletje rolt over een lengte van 278 meter! Laat het nog maar even doordringen: dit aantal meters is met kleine KNEX-stukjes gemaakt. Het is echt ongelooflijk om te zien (en na te gaan hoeveel tijd dit heeft gekost). Het heeft Austin in ieder geval een Guiness World Record opgeleverd.

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Wil je nu ook aan de slag? Dat begrijpen we hoor en geen probleem; een veelzijdigheid aan K’nex is HIER verkrijgen.

Lees ook: Ikea en LEGO lanceren Bygglek: bouwen en opbergen in één


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo