‘GoPro gaat drones maken voor consumenten’

‘GoPro gaat drones maken voor consumenten’

De actioncams van GoPro zijn immens populair en er zijn dan ook al veel briljante video’s verschenen gemaakt met deze kleine camera. Volgend jaar zou het bedrijf zelf drones in de markt zetten, uiteraard inclusief vette cam.

GoPro Drones

GoPro is geen onbekende op de cameramarkt en er zijn al drones die deze ondersteunen. Het zou een interessante en logische stap zijn van het bedrijf om in 2015 zelf drones op de markt te brengen met daarin natuurlijk eigen camera’s verwerkt. Hoe dit er precies uit zal gaan zien is nog niet bekend, maar er zijn wel al prijzen gelekt. Heb je tussen de $ 500 en $ 1000 te besteden, dan kun je al een GoPro drone kopen volgens de laatste berichten, een concurrerende prijs gekeken naar het huidige peil.

Lees ook: Pornofilm prachtig in beeld gebracht met drone

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo