Google heeft concurrent voor WhatsApp gelanceerd

Google heeft concurrent voor WhatsApp gelanceerd

Iedereen met een smartphone gebruikt het wel eens, WhatsApp, de messengerapplicatie waarmee je kunt communiceren via internet. Ook Google doet een duit in het zakje van de messengerwereld en heeft ter vervanging van een aantal diensten (Talk, Messenger en meer) Hangouts gelanceerd.

Hangouts

Hangouts is de nieuwe messengerdienst van Google en stelt je in staat berichten naar bekenden te sturen. Dit kan naar mensen in Google+-cirkels, op basis van e-mailadres en net als bij WhatsApp, ook op telefoonnummer. Zo kun je makkelijk en vooral gratis communiceren met vrienden en bekenden als je gebruik maakt van een internetverbinding. Uiteraard dien je wel rekening te houden met eventuele kosten van mobiel internet.

Hangouts is gratis te downloaden voor iOS, Chrome en Android. Dus, ben je toe aan een vervanger voor WhatsApp, Hangouts wordt je volgende project!

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo