Goedkoop zelf Nespresso-cups maken met Bluecup

Nespresso is heerlijke koffie, ook op de redactie zijn we er verslaafd aan, maar er zijn ook nadelen. De capsules zijn vrij prijzig en daarnaast wordt er ook nog eens veel afval gegeneerd door alle cupjes die weggegooid moeten worden. Bluecup komt met een oplossing en zorgt ervoor dat je Nespresso-cups goedkoop zelf kunt maken.

Nespresso-cups goedkoop zelf maken

Bluecup laat je je eigen Nespresso-cups maken met bijvoorbeeld gewone koffie. Een capsule is hervulbaar en maar liefst 100 keer te gebruiken, waardoor het milieu, maar ook zeker je portemonnee gespaard blijft. Op deze manier kun je met een eenmalige investering van € 29,95 op Kickstarter goedkope Nespress-cups maken en hoef je deze dus niet meer te kopen. Op het moment van schrijven is het doel van deze Nederlandse crowdfunding-campagne nog niet gehaald, dus of ze in productie gaan is nog niet bekend.

Ben je daarnaast ook nog fan van Donkey Kong, dan maakt deze Nespress-cuphouder je koffie-ervaring compleet.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer