Deze 3D-printer koop je voor slechts $ 150

Deze 3D-printer koop je voor slechts $ 150

3D-printers worden steeds meer gemeengoed, maar zijn nog lang niet overal doorgedrongen. Dit heeft te maken met het feit dat ze nogal prijzig zijn, maar daar lijkt nu langzaam verandering in te komen. Eerder zagen we al ‘The Micro‘ voorbij komen, een printer van net geen 300 dollar, maar Mod-T doet er een schepje bovenop. Voor de backers van de Indiegogo-campagne is er al een printer te bestellen voor $ 150 exclusief verzendkosten.

Mod-T 3D-printer

De Mod-T 3D-printer wordt gemaakt door New Matter en er wordt eigen software meegeleverd. Hiermee is het onder andere mogelijk 3D-modellen te maken en voorbeelden uit de database te plukken. De Mod-T valt vooral op door het minimalistische design en natuurlijk de lager prijs van $ 150 (+$90 verzendkosten). Met deze steeds goedkoper wordende 3D-printers hoeft het niet meer lang te duren voordat deze snel aanwezig zullen zijn bij steeds meer bedrijven en in huishoudens.

Mod-t

Tags:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo